Безплатен оглед

Безплатен оглед 

Безплатен огледКлиматиците и отоплителните уреди като цяло са ежедневие за съвременния потребител, който често е запознат с това какво търси и намира сам подходящото решение. Намирането на най-добрият уред за отопление или охлаждане, на дома или офиса не приключва с избора на желаната за целта техника, а включва също така и правилна преценка за нейната ефективност и възможност за внедряване в средата. Какво означава това? Самата покупка на климатик не означава, че сме взели най-доброто решение, напротив – редица технически детайли, с които няма как потребителят да е запознат, могат да наклонят везните в друга посока.

Има определени помещения, които имат своята специфика и е необходимо особено внимание при планиране на отоплителната мощност. Това могат да са по-обемни и нестандартни по размер помещения, такива с прегради, висок или скосен таван, труден достъп и други конструктивни специфики, но също така имат значение и самите обитатели – чувствителни на температурни разлики потребители, бебета и малки деца, възрастни или болни хора, домашни любимци и т.н. От голяма важност е и значението на мястото, например паметници на културата, които не позволяват намеса в архитектурно отношение.

  Именно в такива случаи е най-подходящо да се обърнете към специалист на "Братя Ганчеви" ООД за Вашия безплатен оглед на помещенията, за които планирате монтаж на уред за отопление, охлаждане или вентилация. Нашите колеги с удоволствие ще отговорят на всички ваши въпроси и ще дадат най-точното решение, пресечна точка между вашите нужди, желания и изискванията на средата.


Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища,офис помещения,административни сгради, в населеното място.Ако желаете безплатен оглед извън  населеното място,където се намира нашият офис,трябва да заплатите транспортните разходи на екипа ,който ще направи огледа. Цената е 1,50 лв/ км в едната посока .


Огледът представлява предварителен преглед от специалист на мястото за монтаж на уреда и включва:

 

tickЗапознаване с помещението (помещенията) за монтаж

tickПреценяване на спецификите и характеристиките на обекта

tickЗапознаване с работния проект (в случай че има разработен такъв)

tickКонсултация с клиента, относно неговите нужди, изисквания и предпочитания

tickПредложение за възможни места за монтаж и препоръки относно най-подходящото

tickОтговор на всички възникнали от клиента въпроси, касаещи монтажа на уреда

 

 

Запитване

Контакти

phone-ganchevi.pngПродажби: 0878644873


location-ganchevi.pngРазград Южна промишлена зона, ул Кентавър 3, 7200


email-ganchevi.pngoffice@ganchevi.bg

Къде сме ние?Работно време

Понеделник-Петък от 8 до 18 ч

Събота от 8 до 13 ч

Неделя – почивен ден

like us on facebook logo 300x100