Консултантска дейност

IMG 20180502 090906

Консултация

  Не сте сигурни какво е най-подходящото за Вас решение за климатизация? Или пък знаете какво търсите, но има специфични изисквания, които трябва да се съобразят предварително? А може би търсите решение на даден технически проблем?

Във всички случаи правилното решение е консултация със специалист на 

"Братя Ганчеви" ООД.


 

 

С дългогодишния си опит в областта на климатизацията ние Ви предлагаме персонална консултация относно избора на оптимален вариант за климатична техника. На място в нашият офис, по телефона или чрез онлайн запитване. Съобразно предварително определения бюджет ние ориентираме клиентите към най-доброто за тях. Професионалната консултация е от съществено значение за правилния избор на климатик. Клиентите ни получават винаги актуална информация за водещите промоции и  изгодните условия за покупка на изплащане. 

IMG 20180502 090247Нашите специалисти извършват индивидуални консултации и оглед, в помещенята  където трябва да бъдат извършени монтажните дейности.Професионалната консултация при проектирането, изграждането и управлението на климатичната инсталация, е от съществено значение за нейната безпроблемна и дългогодишна експлоатация.При по-сложни и обемни проекти консултирането се осъществява съвместно от търговец и инсталационен техник. Съвместната им дейност спомага за изготвянето на бърз и качествен проект, съобразен с индивидуалните особености на обекта и личните предпочитания на клиента.
 
 
 

IMG 20180502 090326

 

"Братя Ганчеви" ООД

ще Ви консултира относно взимането на най-доброто 

техническо решение, в детайли до крайното изпълнение.


                                     

               

 

 

 

    Доверявайки се на Нас можете да разчитате на:

tickЕкспертна оценка на потребителските нужди;

tickЛично отношение към всеки клиент;

tickШирока гама от решения за осигуряване на комфортен микроклимат;

tickДиагностика и професионална експертна оценка на изградени инсталации;

tickГаранционен и извънгаранционен сервиз;

tickАбонаментна поддръжка.

 

 

Запитване